Salı, Mart 23, 2010

İnceledik - iPod Touch

iPod touch family
Evet blog (özenti değilim hh :D) uzun süreden sonra özür dileyerek geri dönüyoruz, geçenlerde iPod Touch 8GB aldım, yazı yazamamamın nedeni de bu olsa gerek. [!?] Nasıl aldığım tamamen ayrı bir macera ki Ç ile bin bir türlü serüvenlere atıldık bu cihaz için. Neyse, uzun bir yürüyüş [koşuş (öyle bir kelime var mı ki) mu desem (vay, parantez içine parantez açmışım :O)] sonunda Ç'ların evden Çiğili Kipa - Bimekse ulaşıp satış yetkilisine dedik, "iPod touch var mı?" evet dedi, gitti aldı geldi. Getirdiği şeyi önce maket sandık, diyecektik abi biz gerçeğini alıcaz :D diye ama sonradan adam içini açınca gerçekmiş lan dedik. Sonra aynı yoldan geri döndük, cihazı eve bıraktık Karşıyaka - Efes Pilsen maçına gittik (ayrı bir yazı yazıla.) Maç dönüşü eve vardık taktık cihazı şarja. "Yuh Anthony Quinn..." diye diye inceledik cihazı:
  • Öncelikle cihaz çok kalite bunu bilin :)
  • Multitouch özelliği var (ki bu aynı anda iki parmağınızla kontrol edebilmeniz anlamına geliyor) ki bu özelliği 1 ay öncesine kadar sadece Apple kullanabiliyordu (sonradan windows mobile 7 nin fuarda tanıtılmasıyla... neyse bilmenize gerek yok :D)
  • Uygulamalardaki grafikleri çok iyi.
  • Wi-Fi var. Ayrıca İnternet sitelerini telefonda olduğu gibi mobil şeklinde değil, bildiğiniz bilgisayar şeklinde açıyor. Önce görüntü küçük tabii sonradan zoom yaparak istediğiniz yere erişiyorsunuz.
  • Şarjı bir gün boyunca sürekli oynamamıza rağmen o bir günü bitirecek kadar yetiyor.
  • Ses kalitesini zaten biliyorsunuz, iPod bu :)
  • Yok bu kadar bilgi beni kesmedi derseniz: http://www.apple.com/ipodtouch/ adresine bir göz atın.

Evet gençler ve kendini genç hissedenler, işte böyle...
-Hakkı

1 yorum:

  1. tam şarjını bitiriyordum ki... acıdım sana hakkı =D

    YanıtlaSil